social media hulp

Social media hulp

Heb jij, net als zovelen, moeite met het bijhouden van al je accounts op social media? Schiet het er vaak bij in om een bericht op Facebook te plaatsen, terwijl je doelgroep zich daar wel bevindt en daar gewoon omzet op je wacht? Of heb je geen inspiratie voor een mooie afbeelding op Instagram? Kortom, wil jij social media hulp?  Ik kan je dit allemaal uit handen nemen! En de keuze is reuze, want dat vind ik wel zo sociaal. Dus misschien heb jij wel social media hulp voor je bedrijf nodig, of wil je graag wat content om te plaatsen op je persoonlijk blog account. Wat het ook is, we gaan het regelen!

 

Download om te beginnen alvast mijn gratis template voor Instagram posts!

Starters pakket 1

Social media templates

Zin om in ieder geval qua beeld goed van start te gaan op sociale media? Investeer dan in ieder geval in goede templates. Extra leuk in afwisseling met je andere foto’s en zo kun je mensen aantrekken die jouw stijl tof vinden en dus op je website langer blijven hangen en eerder tot een aankoop over gaan :).

 

Bij dit pakket krijg jij:

 

 • Eenmalig 5 unieke templates voor je socialemediaposts,
 • Aangeleverd in Photoshop, Indesign of Powerpoint
 • Op maat gemaakt, passend bij jouw huisstijl.

 

Past dit niet binnen je budget? Neem dan een kijkje bij onze Instagram templates in de webshop! (Binnenkort beschikbaar)

 

De licentie is alleen voor jou, niet voor je collega’s, vrienden of anderen. Stuur ze vooral door naar deze pagina!

Contact

Starters pakket 2

Zin om in ieder geval qua beeld goed van start te gaan op sociale media? Investeer dan in ieder geval in goede templates. Extra leuk in afwisseling met je andere foto’s en zo kun je mensen aantrekken die jouw stijl tof vinden en dus op je website langer blijven hangen en eerder tot een aankoop over gaan :). Bij dit pakket krijg je niet alleen post templates, maar ook templates voor je story’s!

 

Bij dit pakket krijg jij:

 

 • Eenmalig 5 unieke post templates voor je socialemediaposts,
 • Eenmalig 5 bijpassende Instagram Story templates voor jouw Instagram account,
 • Aangeleverd in Photoshop, Indesign of Powerpoint, zodat je ze zelf kunt aanpassen
 • Op maat gemaakt, passend bij jouw huisstijl.
 • Zo vaak te gebruiken als je wilt.

 

Past dit niet binnen je budget? Neem dan een kijkje bij onze Instagram templates in de webshop! (Binnenkort beschikbaar)

 

De licentie is alleen voor jou, niet voor je collega’s, vrienden of anderen. Stuur ze vooral door naar deze pagina!

Contact

Ik de afbeeldingen, jij de tekst

Abonnementen voor social media hulp

Ben jij goed bekend met de sociale media en spreek je een aardig woordje over de digitale grenzen? Mooi, dan kan je zelf de tekst verzorgen. Wij zorgen dan voor:

 

 • 8 afbeeldingen per maand
 • aangeleverd in jpeg / png
 • uiteraard in jouw huisstijl
 • Advies contentplanning

 

Je plant zelf de berichten in en doet zelf het beheer van jouw social account, zoals het plaatsen van berichten en het beantwoorden van reacties. Zo hou je het beheer in eigen hand.

Contact

Alles-in-één abonnement

Wil jij niet omkijken naar je posts op sociale media? Dan doen wij dat voor je. Let op: het beheer van de pagina blijft in jouw handen, zodat je zelf de controle houdt. Dat houdt ook in dat je zelf je posts inplant en reageert op berichten die je binnenkrijgt. Dit doen wij voor je:

 

 • 8 posts per maand, tekst en beeld. Gericht op interactie met de volgers, engagement, nieuwe volgers en nieuwe klanten.
 • Afbeeldingen worden indien gewenst aangeleverd in jpg/png
 • Maandelijkse contentkalender
  • Afbeeldingen worden indien gewenst voor je ingepland in Planoly (Instagram) of Buffer (Facebook)
 • begeleidende tekst bij de post

 

Je levert zelf een beeldbibliotheek aan of wij gaan op zoek voor jou naar gepaste stockphoto’s (of een combinatie hiervan). Ook kunnen we samen zoeken naar een fotograaf die past bij de huisstijl van jouw bedrijf, die voor jou een beeldbibliotheek aanlegt. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen, maar de foto’s die gemaakt worden kunnen natuurlijk ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld je website.

 

Je doet zelf het beheer van jouw social account, zoals het beantwoorden van reacties op de posts. 

Contact

EN NOG VEEL MEER!

Over Studio van de Laar

Misschien heb jij wel meer dan dit nodig. Dat kan! Ik biedt ook training op locatie aan. Een social media boost voor jou en je team. Misschien heeft jou marketing team wel een social media training nodig om hun kennis uit te breiden. Voor trainingen op locatie kun je contact opnemen via de mail, ik geef je dan meer informatie of we bellen even om te mogelijkheden te bespreken. 

Ook kun je een 1 op 1 sessie boeken. Deze 1 op 1 sessie kan op locatie of via skype/ facetime. Ik ga met jou meekijken wat je nodig hebt en geef je ter plekke te handvatten die jij nodig hebt om jouw socials te laten groeien en knallen! Het is super om te zien hoe mensen groeien op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak (Lees: zelfverzekerder) door een 1 op 1 sessie. Horen dat je het goed doet en zien dat ook jij al deze tips en informatie kunt toepassen in jouw social media kanalen is echt een booster! Neem even contact met me op als je interesse hebt. 

Contact