Over mij

Studio van de Laar

Eva van Studio van de Laar

Ik ben Eva, een creatieve duizendpoot die er voldoening uit haalt anderen te helpen. Daarom ben ik Studio van de Laar begonnen. Ik wil andere ondernemers helpen om hun droom uit te laten komen, om hun doelen te bereiken en om hun klanten tevreden klanten te laten zijn. Een creatieve studio waar je terecht kunt met al je vragen en ideeën. Ik sta klaar voor ondernemers die een extra hand nodig hebben als het gaat om maken, ontwerpen, onderhouden of advies. Door een breed scala aan kennis en ervaring kan ik de meest uiteenlopende projecten starten met jou.

 

Transparantie is bij mij de standaard. Alles in samenspraak, overleg en in samenwerking met jou.

Aandacht voor elk project. Studio van de Laar is voor mij veel waard en jouw onderneming is dat voor jou. Wij gaan zorgvuldig om met jouw vragen en/ of ideeën.

Kernwaarden van het Studio van de Laar

  • Transparante samenwerking
  • Zorgvuldig
  • Enthousiasme
  • Uniek
  • Anders dan anderen
  • Betrokken

Ervaring

Social media marketing
Logo ontwerp
Web ontwerp
Communicatie
Creatief denken/ Concepten

Wie zit er achter Studio van de Laar

Eva van de Laar

Eigenaar

Mijn naam is Eva van de Laar. Ik ben grafisch vormgever en social media marketeer. Ik ben een creatief, georganiseerd chaoot en werk op mijn eigen manier aan een passend en opvallend eindproduct voor jouw onderneming.

info@studiovandelaar.nl

Samen werken

Ben jij zelf ook zzp ondernemer en lijkt het jou leuk om met Studio van de Laar samen te werken? Laat dan wat van je horen, wellicht kunnen we elkaar van dienst zijn. Ik ben zelf op zoek naar mensen die verstand hebben van css/html, copy writing, WordPress en adobe cc om mij af en toe te ondersteunen.

Neem contact op