VERBINDT

AMBITIONISTA’S

&

POWERVROUWEN

 

VERBINDT

 

AMBITIONISTA’S

 

&

 

POWERVROUWEN

OVER BABES IN BUSINESS

 

Babes in Business is een overkoepelende organisatie voor verschillende vrouwennetwerken. Met deze ondernemende vrouwen gaan we vernieuwend netwerken. Vrouwen aan elkaar koppelen die iets aan elkaar kunnen hebben, vragen stellen en beantwoorden in de community op FB, cursussen aanbieden, online trainingen geven en nog veel meer! Deze vrouwennetwerken zijn niet alleen voor ondernemende vrouwen maar ook voor vrouwen die de ambitie en droom hebben om een onderneming te starten. Het is namelijk een stap die voor velen spannend en enge kan zijn. Door op deze laagdrempelige manier in contact te komen met ondernemende vrouwen willen we ook deze vrouwen een stap verder helpen.

Ben jij een vrouw met ambities en heb jij wel eens behoefte om met iemand op gelijk niveau te sparren over wat dan ook? Dan kan je nu een dansje maken, want je hebt het gevonden! We weten als geen ander dat soms jouw familie of vrienden je niet kunnen volgen als het over jouw business gaat. Wij zijn er om juist die rol te kunnen vervullen. Jouw begrijpen bij alle obstakels en vragen die je hebt. Maar ook om jouw overwinningen te vieren! Het grootste doel? Laagdrempelig zijn, likeminded vrouwen ontmoeten, alles zonder concurrentiegevoel, vragen stellen, wijsheden delen, kennis delen en profiteren van elkaars diensten en producten.

WE HEBBEN NU EEN TOFFE TRAINING VOOR INSTAGRAM ONLINE!

OP DE HOOGTE BLIJVEN

 

Wil jij op de hoogte worden gehouden van de komende trainingen, cursussen en andere waardevolle informatie die we je kunnen geven? Vul dan onderstaand formulier in en je wordt als een van de eerste op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen speciaal voor powervrouwen zoals jij!

.