DON’T FORGET

THAT YOU ARE

MORE THAN LIKES.

 

     

 

     DON’T FORGET

 

     THAT YOU ARE

 

     MORE THAN LIKES.

Kom erachter wat jij kunt bereiken

Make sure you Insta is on fleek!

Spreek vol zelfvertrouwen jouw favoriete klant aan

Onzeker over je Instagram?

Twijfel je elke keer over je posts?

Ben je niet zeker of je op de juiste manier schrijft?

Trek je niet (genoeg van) de juiste klanten aan?

Ben je onzeker over je profiel?

Vindt je het spannend om jezelf te laten zien?

Wil je je Instagram een upgrade geven?

Wat krijg je bij een checkup?

Je kunt natuurlijk afkijken bij andere inspirerende accounts, dit doen we natuurlijk allemaal! Maar hoe trots kun je zijn als je op jouw eigen manier content maakt die werkt!? Ik ga jouw Instagram doorspitten en geef je alle tips en tricks die je nodig hebt om jouw Instagram een upgrade te geven. Je krijgt een korte vragenlijst zodat ik weet wat je doelen zijn en waar je voor staat en nadat ik je Instagram heb gecheckt krijg je een overzichtelijke pdf met alle tips en tricks speciaal gericht op jouw account. Soms zal ik dingen nog extra uitlichten doormiddel van een video om mijn punten duidelijker te maken. Je kunt altijd nog vragen stellen als je iets niet snapt of ergens niet uit komt. Zo ben ik nou eenmaal 😉

Zij gingen je al voor:

Ilse

Omdat ik kennis wilde maken met de werkwijze van Studio van de Laar koos ik eerst voor een Insta checkup en ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik ga nu de social boost training doen omdat ik meer wil leren over Instagram en hoe ik meer klanten kan aanspreken hier. Bedankt Eva!

Anouk

Super blij dat ik de Insta checkup heb gedaan ik kreeg super veel goede tips speciaal voor mij en ik kon ook echt meteen aan de slag. super veel informatie waar je echt veel mee kunt, en ook heel duidelijk allemaal. Soms snapte ik iets niet en dan kon ik het gewoon nog even vragen. Het is niet dat je na de checkup aan je lot overgelaten wordt.

Dewi

Ik volg Studio van de Laar al een tijdje en twijfelde steeds om geld te steken in mijn Instagram omdat ik er niet echt iets op verkoop maar ik wilde het wel mooier en aantrekkelijker maken. Dat is nu zeker gelukt door de hulp die ik heb gekregen. Heel erg blij dat ik Studio van de Laar ben gaan volgen!

Wil jij ook zo enthousiast worden!?

Bemachtig nu een Insta checkup hieronder en zorg ervoor dat ook jouw Instagram opvalt.