DIT zijn wij

Een creatief, full service communicatiebureau. Ondernemers dat wauw gevoel geven over hun eigen onderneming, dat is ons doel. En daarmee is jouw visie onze missie. Dit doen we met een geweldig team, knettergek, gezellig en zeer vakkundig. 

Onze missie en filosofie

Empower businesses and bring their vision to life

WELKOM BIj STUDIO VAN DE LAAR

eigenaar & creative director

EVA VAN DE LAAR

Eva is in 2018 begonnen met Studio van de Laar tijdens haar studie grafische vormgeving. Ze wist al snel dat ze op háár manier ondernemers wilde helpen. Eva is een aanpakker en een creatieve duizendpoot. Daarom is het ook niet gek dat ze nu 3 jaar later nog elke dag met plezier de dag begint en ondernemers ondersteunt.

Maak kennis met

werken bij..

Wil jij samenwerken met Studio van de Laar? Op zzp basis/ project basis staan we altijd open voor toffe en sterke samenwerkingen. Neem contact met ons op om eens te sparren over de mogelijkheden!

Content specialist
Naomi

Naomi is de queen of content. Ze weet van elk stukje informatie dat je haar geeft een aantrekkelijk verhaal te maken, tekstueel of visueel, voor haar is geen opdracht gek genoeg. Ze haalt de meeste voldoening uit de statistieken die haar uiteraard nooit teleurstellen!

webdesigner
Dirk

Dirk is een gepassioneerd webdesigner en zit al enige jaren in het vak. Hij draait zijn hand niet om voor wat maatwerk en een gelikt design. Websites van zijn hand zullen je niet teleurstellen en zijn altijd optimaal is snelheid en vindbaarheid.

fotograaf & vormgever
Fleur

De ontwerpen van Fleur zijn adembenemend. Ze gaat helemaal op in jouw visie en ideeën en weet in een mum van tijd de vertaalslag te maken naar een visueel ontwerp. Fotograferen is voor haar een levensstijl, haar camera zit nog net niet vast gegroeid aan haar hand.