Je bent ondernemer en je wilt wat. Misschien heb je al een website of je staat echt nog aan het begin van het uitvoeren van je passie, maar ben je toe aan een nieuwe stap. Of heb jij, net als zovelen, moeite met het bijhouden van al je accounts op social media? Schiet het er vaak bij in om een bericht op Facebook te plaatsen, terwijl je doelgroep zich daar wel bevindt en daar gewoon omzet op je wacht? Check hieronder wat ik voor jou kan doen! En vergeet niet contact op te nemen als je vragen hebt.

social media hulp

Social media is de uitgelezen plek om jouw product of dienst aan de man te brengen. Met aansprekende content en goede teksten spreek jij jouw klanten aan en doe je veel meer aan acquisitie dan velen denken. Vind jij het moeilijk om met regelmaat iets de posten of weet je steeds maar niet wat voor content je wil laten zien? Laat mij maar los gaan!

 

Alles wat jij nodig hebt omtrent:

Social media hulp

Social media hulp voor bedrijven

Social media marketing

content creatie

Een website is een maker of een kraker voor potentiële klanten. Samen met jou zet ik de eerste stappen. Wat wil je uitstralen en hoe wil je dat anderen je zien? Voor wie ben je begonnen en waar wil je naartoe? Allemaal vragen die aan bod komen tijdens het ontwerpen van een website en de content op je website. 

 

Alles wat jij nodig hebt omtrent:

Professionele website laten maken

Wordpres website

webshop

betaalbare website

Je wilt graag opvallen tussen al die anderen ondernemers, je wil dat jouw logo aansluit bij de interesses van je klanten en dat je branding mee gaat in de trends van nu. Het moet gewoon een kloppende geheel zijn. Studio van de laar heeft de juiste kennis en middelen om een spraakmakend logo voor jou te maken.

 

Alles wat jij nodig hebt omtrent:

Logo laten maken

Logo upgraden

Beeldmerken

betaalbaar logo

Samen met jou ga ik aan de slag om jouw visie en missie in beeld te brengen. De kern en het doel van je bedrijf zijn een startpunt voor je nieuwe huisstijl. Iets maken dat past en aansluit bij jou potentiële klanten is wat Studio van de Laar voor jou kan betekenen.  

Alles wat jij nodig hebt omtrent:

Professionele huisstijl laten maken

Huisstijl ontwerp

Brandbook

Huisstijl upgraden

Ik doe graag meer voor jou. Naast eenmalige projecten help ik je ook graag routinematig verder. Heb je maandelijks kleine opdrachten waar je zelf geen tijd voor hebt of gewoonweg de kennis niet voor hebt, zoals het bijhouden van je social media of het bijwerken van je website? Ik werk ook met een strippenkaart. Extra hulp On Demand, hoe handig is dat! Neem contact op voor meer informatie.