Heading Studio van de laar

Social media ondersteuning

Heb jij, net als zovelen, moeite met het bijhouden van al je accounts op social media? Schiet het er vaak bij in om een bericht op Facebook te plaatsen, terwijl je doelgroep zich daar wel bevindt en daar gewoon omzet op je wacht? Laat me je helpen.

Social media hulp

Vormgeving

Bij Studio van de Laar kun je terecht voor een logo, huisstijl, website maar ook voor een creatieve kijk op jouw ideeën. Ik ben er voor jou en samen gaan we opzoek naar een passende manier van samenwerken. Bekijk de pagina ‘diensten’ en ontdek wat ik allemaal voor jou kan betekenen!

Bekijk Diensten
Boost your socials programma

Boost your socials!

Boost your socials is een programma waar jij als startend ondernemer alle handvaten krijgt toegereikt die jij nodig hebt om jou socials on point te hebben. Leer hoe je een social media strategie opstelt en leer hoe je klanten aantrekt. In de acht E-books leer jij alles wat je nodig hebt om te knallen!

Bekijk de training

Gratis Instagram template!

Weet je even niet wat je moet posten of komt jouw foto niet helemaal tot zijn recht als je hem blanco post? Download dan nu de gratis Instagram template, voeg je eigen foto’s toe, verander de kleuren in jouw kleuren en knallen maar! Mensen zullen je vragen hoe je aan die gave post ideeën komt.
Volg mij op Instagram om nog meer tips en freebies te krijgen!

Heb je een vraag?

Heb je een vraag of opmerking? Weet je niet zo goed of ik jou wel kan helpen? Neem dan contact met me op. Het eerste adviesgesprek is vrijblijvend.